Goede doelen – Onze gereden kilometers en opbrengsten uit donaties gaan voornamelijk naar 3 goede doelen. Stichting DaDa en stichting Kansarme Kinderen in Nederland en stichting My Breath My Music kunnen in 2018 rekenen op onze steun. Hieronder een korte introductie, voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de websites van deze goede doelen.

Hoe goed de medische zorg in Nederland ook is, soms is het normale zorgpakket gewoon niet voldoende. Stichting DaDa zet zich in voor zieke kinderen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben.

Recent heeft USP Marketing namens Stichting DaDa alle ziekenhuizen in Nederland weer benaderd. Om toch vooral projecten in te dienen bij Stichting DaDa die de zorg aan kinderen verder kunnen helpen. Er is weer een forse lijst uit naar voren gekomen. Zelfs na al die jaren sta je nog wel eens versteld hoe hoog de nood in een ‘rijk’ land als Nederland toch nog is. Daarom blijft Stichting DaDa (ook) keihard werken aan die ene droom: een werkelijk kindvriendelijke zorg in Nederland.

Wij hopen dat wij, op welke manier dan ook op uw steun kunnen rekenen!

Stichting Kansarme Kinderen in Nederland is opgericht in November 2014 om zoveel mogelijk gezinnen die onder de armoedegrens leven te ondersteuning en een fijner leven aan te bieden. In Nederland leeft 15% onder de armoedegrens: dat zijn ruim 2,5 miljoen mensen; ruim 421.000 kinderen! Dat blijkt uit CBS-cijfers.

Zij gaan vaak met honger naar bed, hebben weinig of helemaal GEEN goede kleding en schoenen, en kunnen vaak hun verjaardag niet vieren door hun financiële situatie. Geen kind hoeft zich als buitenstaander of alleen te voelen zij hebben net als ieder ander kind recht op een onbezorgde jeugd, met uitzicht op een kansrijke toekomst. Daar staat en streeft Stichting Kansarme Kinderen In Nederland voor.

Mensen met een zware lichamelijke handicap de mogelijkheid bieden tot het maken van muziek, onder andere door middel van zelf ontwikkelde elektronische instrumenten.

Kinderen uit onze doelgroep kunnen een elektronisch instrument in bruikleen krijgen. Dit gebeurt laagdrempelig. Hierbij richten wij ons op Nederland. Wij hebben een kleine hoeveelheid instrumenten op voorraad die wij zelf aanpassen.

Om te laten zien wie wij zijn verzorgen wij workshops en geven demonstraties. Dit wordt niet alleen gezien als inspiratie voor de toeschouwers maar ook voor onze deelnemers. Zij hebben zo een platvorm waar zij hun verworven muzikale vaardigheden kunnen laten zien aan een breed publiek. hebben zij zo een voorbeeld functie in de maatschappij. Muzikaliteit zit in ons allen en dat laten onze deelnemers zien en horen.

Copyright All Rights Reserved ©2018 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?

KTMCO

GRATIS
BEKIJK