over stichting KTMCO

Wij zijn een stichting met vrijwilligers die motor en of  trike rijden. Voor iedere gereden kilometer doneren onze vrijwilligers 1 eurocent die wij jaarlijks verdelen onder verschillende goede doelen.

Wij organiseren ritten voor zieke kinderen en mensen met een verstandelijke beperking, plaatsen hobbelmotoren bij instellingen zoals ziekenhuizen en jaarlijks organiseren wij Onbeperkt op Weg, een evenement waar zieke kinderen en verstandelijk beperkten mogen meerijden in snelle bolides, brandweerauto, ambulance en natuurlijk meerijden achterop onze motoren en trikes.

De kruistocht van de oorspronkelijke Knights Templar uit de middeleeuwen zetten wij voort en op een positieve manier !

Rijden met een doel, Rijden voor een doel

866452

Zoveel kilometers hebben wij inmiddels gereden voor het goede doel

 

Wil jij ook "Rijden met een doel, Rijden voor een doel" ? Neem dan contact op via het contact formulier

24778 EURO

Ruim 20.000 euro hebben wij weggegeven aan goede doelen

Klik hier om het overzicht te bekijken

Wil jij ook je steentje bijdragen en rijden met een doel, rijden voor een doel ? Neem dan contact met ons op.

1 tot max 3 goede doelen per jaar

Ieder jaar kiezen wij 1 tot maximaal 3 goede doelen en alle kilometers die onze vrijwilligers bij elkaar rijden worden verdeeld over deze goede doelen. Onderaan deze pagina staan de goede doelen vermeld waar wij voor rijden.

Vanaf 2012 rijden wij voor stichting DaDa, een stichting die zorgt voor betere kinderzorg.

 

De KTMCO Hobbelmotor

Waar staan de KTMCO hobbelmotoren ?

Wij hopen nog vele KTMCO hobbelmotoren te mogen plaatsen bij diverse instellingen in Nederland.

Wil jij hieraan bijdragen, neem dan eens een kijkje op onze DONATIE pagina.

Een eigen KTMCO hobbelmotor sponsoren behoort ook tot de mogelijkheden, je eigen logo komt dan op het toestel te staan en op onze SPONSOR pagina.

Neem hiervoor contact op via info@ktmco.nl

Het KTMCO Magazine

Ieder kwartaal een nieuwe editie

Mede dankzij onze adverteerders en sponsoren zijn wij in staat om 4 keer per jaar een eigen magazine uit te geven.

Het KTMCO magazine valt ieder kwartaal op de deurmat bij onze vrijwilligers, adverteerders, goede doelen en belanghebbenden.

Klik op de kubus voor de online edities

Wil je ook een editie ontvangen ? Deze zijn te bestellen in onze webshop

Voor welke Goede Doelen rijden wij in 2018

Over Stichting DaDa

Een ziekenhuisopname is niet niks. Zeker niet voor een kind. Ze verruilen immers hun thuis voor een ziekenhuiskamer. En vaak voor wel meer dan een paar dagen. Stichting DaDa doet er alles aan om kinderen zich ook in het ziekenhuis thuis te laten voelen.

Wij zamelen geld in voor projecten die het verblijf van een kind in het ziekenhuis aangenamer maken.

DaDa knuffelplan

Met de DaDa knuffel krijgt een ziek kind bij opname in een ziekenhuis direct een positieve ervaring en worden angstige gevoelens over het aanstaande verblijf direct verminderd.

Lees meer op de website van stichting DaDa

www.stichting-dada.nl

Stichting Kansarme Kinderen in Nederland is opgericht in November 2014 om zoveel mogelijk gezinnen die onder de armoedegrens leven te ondersteuning en een fijner leven aan te bieden. In Nederland leeft 15% onder de armoedegrens: dat zijn ruim 2,5 miljoen mensen; ruim 421.000 kinderen! Dat blijkt uit CBS-cijfers.

Zij gaan vaak met honger naar bed, hebben weinig of helemaal GEEN goede kleding en schoenen, en kunnen vaak hun verjaardag niet vieren door hun financiële situatie. Geen kind hoeft zich als buitenstaander of alleen te voelen zij hebben net als ieder ander kind recht op een onbezorgde jeugd, met uitzicht op een kansrijke toekomst. Daar staat en streeft Stichting Kansarme Kinderen In Nederland voor.

Mensen met een zware lichamelijke handicap de mogelijkheid bieden tot het maken van muziek, onder andere door middel van zelf ontwikkelde elektronische instrumenten.

Kinderen uit onze doelgroep kunnen een elektronisch instrument in bruikleen krijgen. Dit gebeurt laagdrempelig. Hierbij richten wij ons op Nederland. Wij hebben een kleine hoeveelheid instrumenten op voorraad die wij zelf aanpassen.

Om te laten zien wie wij zijn verzorgen wij workshops en geven demonstraties. Dit wordt niet alleen gezien als inspiratie voor de toeschouwers maar ook voor onze deelnemers. Zij hebben zo een platvorm waar zij hun verworven muzikale vaardigheden kunnen laten zien aan een breed publiek. hebben zij zo een voorbeeld functie in de maatschappij. Muzikaliteit zit in ons allen en dat laten onze deelnemers zien en horen.

Copyright All Rights Reserved ©2019 KTMCO 

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?