Knights Templar Motorcyclist Charity Organization

Knights Templar, waarom hebben wij gekozen voor deze naam ?

De Knights, oftewel de ridders, waren in de vroege middeleeuwen de beschermers van de pelgrims, een onderdeel van de Knights Templar waren de Hospitallers. Zij droegen zorg voor de zieken, armen en gewonden.

vanuit deze gedachten hebben wij Knights Templar Motorcyclist Charity Organization, kortweg KTMCO, opgericht. Daar waar de Knights met paarden door het land reden doen wij dit nu op onze motoren.

De kruistocht van de oorspronkelijke Knights zetten wij voort en op een Positieve manier !

Zo verzorgen wij ritjes voor personen met een verstandelijke beperking, gehandicapten en zieke kinderen en of volwassenen. Eens per jaar organiseren wy een evenement ( Onbeperkt op Weg ) waar wij chronisch zieke kinderen en mensen met een verstandelijke beperking de kans geven om eens achterop een motor mee te rijden of in een supersnelle bolide, brandweerwagen etc.

En verder hebben wij al diverse “KTMCO Hobbelmotors” geplaatst bij instellingen die passen bij onze doelstellingen. Dit zijn dan bijvoorbeeld Villa Pardoes en Ronald McDonald hoeve.

Voor iedere kilometer die onze Knights en Ambassadeurs rijden doneren zij 1 eurocent en door de vele kilometers die wij jaarlijks rijden kunnen wij ieder jaar weer een mooi bedrag weggeven aan de goede doelen waar wij voor rijden.

Knights Templar Motorcyclist Charity Organization 

bannerdoelshop

Wij hebben gereden voor

0
Kilometers voor het goede doel
0
Euro's voor het goede doel