Wij hebben gereden voor

Knights Templar Motorcyclist Charity Organization

De Knights Templar Motorcyclist Charity Organization ofwel KTMCO bestaat volledig uit mensen (mannen én vrouwen) met het hart op de goede plek.

De officiële stichting, met ANBI status, rijdt voor goede doelen en om mensen een hart onder de riem te steken. Zo hebben we diverse ride-outs georganiseerd voor zieke kinderen of goede doelen. Daarnaast ondersteunen we ook ritten ten behoeve van overleden bikers of bikers die vanwege omstandigheden niet meer kunnen rijden.

De stichting bestaat uit deelnemers, die bekend staan als Knights en Ambassadeurs en die door heel Nederland verspreid zitten. De Knights betalen een bijdrage die ten goede komt aan diverse goede doelen en doneren daarnaast per gereden kilometer 1 eurocent. De Ambassadeurs doneren alleen 1 eurocent per gereden kilometer.

We staan open voor ieder merk motor en trike, als je hart maar op de goede plek zit en je bereid bent om vrijwillig tijd te steken in onze mooie stichting.

Onze Knights rijden herkenbaar met front- en backpatches die duidelijk ons logo weergeven.

En als klap op de vuurpijl zijn we ook nog eens een enthousiaste en hechte groep mensen die graag met elkaar afspreken en rijden!

Knights Templar Motorcyclist Charity Organization 

0
Kilometers voor het goede doel
Home
0
Euro's voor het goede doel